Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij HeyLeuk

Prijzen
Alle door HeyLeuk vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW en uitgedrukt in euro’s.

Bestellingen/overeenkomsten
Met het plaatsen van uw bestelling geeft u ook aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. U heeft 14 werkdagen de tijd om de bestelling te retourneren of te ruilen (zie Ruilen & Retourneren). Na het verstrijken van deze zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit.

Betalingen
U kunt betalen middels bankoverschrijving (staat dezelfde dag of de volgende dag op de rekening) en Paypal (veilig en staat direct op de rekening). De producten worden na bestelling maximaal 7 dagen voor u gereserveerd tot de betaling ontvangen is.

Verzenden & Levertijd
De bestelling wordt binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling aangeboden aan PostNL. Wij verwerken geen bestellingen in het weekend en op nationale feestdagen. Wanneer een product onverhoopt niet meer voorradig blijkt te zijn, zullen wij u hierover per e-mail informeren. Wij bieden u een alternatief of de bestelling van desbetreffend artikel komt te vervallen.

Ruilen & Retourneren
U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u HeyLeuk daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 24 uur na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk/e-mail en gemotiveerd kennis te geven.
Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u als particulier het recht het product binnen 14 werkdagen na aflevering aan HeyLeuk te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het artikel niet is gebruikt, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen.

Privacy
HeyLeuk geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden en gebruikt klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het verwerken van de bestellingen.

Klachten
Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact opnemen per e-mail.

Afwijkingen
Afwijkingen in teksten, kleuren, prijzen en afbeeldingen voorbehouden.


HeyLeuk – Gerard Walschaplaan 48 – 4707 CS Roosendaal – +(31) 06-21988636
HeyLeuk staat ingeschreven bij de 
Kamer van Koophandel Eindhoven K.v.K. nr. 20153284